Hanna är så snäll

Hanna är snäll och man ska ine röka , Josefin är så snäll och vi hade jätte roligt ! Tove va också med ! Remar MUMS ! Hejdå ! bloggen är rlig

ENJOY

























































- Det får duga för just nu, de flesta är drivbilder , haha :]

Dagens

Dagens längtan: Helg
Dagens klädsel: Leggins, vitt linne, ljusblå/vit tunika
Dagens smink: Mascara ( blir fundation ikväll)
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens köp: Ingenting
Dagens saknad: Sömn  
Dagens planer: Majbrasa med Jossan
Dagens favorit: Nicki ;]
Dagens godis: Tuggummi
Dagens humör: Trött och glad !

Valborg

Tjena ! Har tyvärr inte haft någon tid över till bloggen. Jag kommer inte ihåg allt som har h'nt i veckan så jag tar det från igår. Kan bara skylla på minnet. Men iallafall, igår åkte jag till Natttie och vi shopa lite. Själv köpte jag en ljusblå/vit tunika, en  ljusgrön tunika, ett par svarta puma-shorts, proffshårspray, toffsar, dipliner och så köpte jag en morsdag present till mamma. Det blev ett halsband och ett par silver örhängen från Guldfynd. Hon älskade dem, gav bort dem lite i förväg. Jag är sämst på överaskningar, haha (a). Ikväll ska jag på majbrasa med josefinfinfin. Det blir nog kul ! Idag åt jag pastasallad, supergott och väldigt intressant tycker jag ! Haha, men nu orkar jag inte skriva mer. Kommer nog lite bilder i nått inlägg. Tjarå !


nu tas täcket fram

och jag säger godnatt, så ... godnatt !


Sällskap

Hej hpp gummisnopp ! Nu sitter jag här med Malin och vi kllar på bilderna från idag och typ alla andra. Hahhah, dem är skitsexiga jag svär ! Annars så är det bara jag och Malin nu för alla andra drog precis, höhö. Vad vi gör ? Jo, vi kollar lite på mtv och som sgagt kollar på dagens bilder :] Det är najs. Fast det där på mtv är skitäckligt ! Usch, att dem ens går med på att göra nått sånt. Blä ! Annars har vi ätit tacos, tårta, kladdkaka och typ chips och sånt. Vi kollade på Mirrirs och för att sedan lätta upp stämningen så kollade vi på John Tucker Must Die. Det va lite roligt (a) Fick lite finfina presenter. En nessesär (stavning?) , body lotion och shower gel av Sara. Fris & co väska, mascara och läppglans av Nicki och Ioanna. En jättesöt rosa väska av Malin :] Jättenöjd såklart ! Tack bruds ! Kärlek till er. Nu drog Malin också. Men vi fick till ganska många fina bilder så dem kommer nog ut snart. Alla är fortfarande på kameran och jag är på bärbara och har inte installerat det där programmet så jag lägger in allt senare.


picasso

Hejsan hoppsan ! Pallar inte förklara rubriken. Gårdagen blev väldigt lyckad och det blev skitmånga bilder. Och då menar jag verkligen skit många ! Snart kommer mina bitches, har det bra så länge. Skriver mer senare. Kärlek.


Vampyrer, påriktigt ?

Jag kollar på Tyra Banks show och det är skit coolt ! Det handlar typ om folk som är vampyrer påriktigt ! Lite skrämmande men sant. Annars äter jaglite bananchips, yummie ! Ikväll, eller snart, så ska jag till Haninge och träffa Natasa. Det blir mys ! Hoppas på bilder. Om det blir några så kommer dem ut på bloggen förr eller senare. Men jag har inte direkt lust att blogga nu så jag ville bara skriva lite snabbt och informera er om dagen. Grattis säger jag också till L8 , hahah :] Ha det bra ! Hejdå !

jättepizza !

Tja alla trötta ! Nu har jag lagt in lite låtar på mobilen och lagt in bilder på datan och så. Annars har jag vart på den nedre våningen och skrrivit om hiv. Men förvånansvärt så har jag inte pluggat det vi ska plugga, utan jag har skrivit om hiv som jag ska redovisa om om typ flera veckor. Jag förstår mig inte på mig själv ibland, suck. Som Anna skulle säga. Men asså jag måste ju berätta roligaste grejjen ! För typ några minuter sen så knackar ( snarare bankar ) det på dörren och jag sitter likosm i köket och skriver. Sen så hör jag hur pappa och Mirko driver, jag bah men gud vad gör han här nu ? Sen så kommer mamma in med en skitstor pizza som är typ 3 cm hög och lika stor som ett däck. Jag bah ; herregud driver du med mig ? Hon bah ; så tänkte jag också. Jag bah ; omg min släkt har blibit helknäpp ! Hahhah , det va lite roligt. Jag och mamma hade cyklat till willy's fram och tillbaka idag. Köpte lite grejjer till på lördag sen vet jag inte vad jag ska skriva mer. Det får bli lite bilder. Enjoy !


- En klänning jag designa för skitlänge sen , typ två år sen ?


- Någon gammal bild som jag hitta på datan , undrar när jag ritade den (?)


- Också någon gammal bild. Den va fin på nätt sätt , fast inte direkt detaljerad x]


- När jag tröttna på manga börja jag tecka sånt här, höhö.

Inte direkt de finaste bilderna men det är bättre med nått än inget ? :]
Skriver nog imorgon om jag pallar. Jusste , kommer va hos Natttie så
förvänta er inte för mycket. Blir nog bara ett kort inlägg eller nått. Ciao !

Pärlor - Kent

Tjabba tjena hallå ! Vad jag gör nu ? Jo, jag kollar på The Hills, skitkul. Men det är bara lite synd att det är gamla avsnitt. Men jag har inte sett alla så det är bra att se dem så jag fattar hela skiten liksom :] Idag var det en vanlig dag i skolan. Hade franskaprov och det gick skitbra ! Det lönar sig att plugga. Inte för att jag gjorde det så mycket men .. aja ! (a) det va lätt för det va bara typ fyra sidor tror jag. Bättre än i vanliga fall, då brukar det vara typ åtta eller nånting. Jag har märkt att jag älskar en Kent-låt ! Jag som liksom aldrig gillat dem. Eller jag ska vara ärlig. Jag brukade liksom aldrig lyssnat på deras låtar, men jag blev lite kär i en av dem. Pärlor heter den. Texten är jättebra. Den kan verka konstig typ men man får liksom en känsla som bara gör att man förstår allt. Låter lite konstigt men det är faktiskt sant ! ;o Det var lite samma sak med Fix You med Coldplay. Jag är fortfarande helt förälskad i den låten ! Texten är så otroligt bra ! Har jag helt plötsligt blivit en rockbrud ? Det vet man aldrig. Men jag lyssnade ganska mycket på rock i femman och sexan typ, men sen slutade jag och jag har ingen aning varför. Det blev nog lite för mycket The Voice för mig, hahhah. Men Reggaeton, Hip Hop, R'n'B, Techno, House och sånt lyssnar jag mest på nu. Men rocken kanske man har saknat ibland. Utan att tänka på det liksom. Gud vilket långt inlägg det blev. Skriver liksom i reklam pauserna och när det är lite tråkigt, höhö. Imorgon ska jag till Natasa och jag har ingen aning om vad vi ska göra. Hänga i Handen antar jag. Eller så kanske vi drar och träffar några nånstans eller nått. Vi får se. Jag har tänkt på att ha ett inlägg med bara bilder från Australien, har massa jättefina bilder därifrån som jag aldrig hunnit lägga in. Men vi får väll se när det blir av. Senare ska jag lägga in några bilder och musik på datan och typ lägga in lite musik på mobilen, sen skulle typ jag och mamma gå och köpa mat och godis till lördagen. Men vad det blir får ni inte veta ! Aja, det får räcka för nu. Tjarå !


ingen rubrik :]

Hejs ! Matteprov idag, blö. Gick helt okej, hann aldrig plugga men bara jag får godkänt så är jag nöjd. Imorgon blir det franska prov så har pluggat lite. Jag bestämde mig för att ta mig i kragen och läsa på lite. Va stolta över mig !
Har jag något intressant att säga ? Nej.
Ska jag hålla käften ? Ja.
Hejdå !

 
- Byta header ?

fem personer i klassen ?

Hejsan ! Idag var det inte en vanlig dag i skolan. Det va bara jag, Malin, Joel, Söder och Adam i vår klass för att resten av klassen va på studiebesök på tekniska museet eller nått. Men dem kom i slutet av dan och var med på sista lektionen fast den hade vi inte tillsammans så vi träffades inte så mycket. Det mesta av dan har varit raster och så spelade jag väll lite fotboll med blå tunga , hihih. ''När du börjar gilla rosa då ska jag bli bra på fotboll'', sa jag till Anna som faktiskt hade rosa trosor på sig idag. Men inte blev jag bättre på fotboll inte, hahah. Det har nog aldrig vart min starka sida. Alltså att spela fotboll. Hann aldrig blogga något igår för att jag hade varken tid eller ork. Jag var lite med Sara och George, jag tror att Clive också var med men minns inte exakt. Sen när jag kom hem så fick vi gäster och jag fixa kaffe lite snabbt som dem själva skulle få hälla upp för jag slängde i mig en risifrutti och sprang till bussen för jag skulle nämligen ha serbiska. Efter lektionen var jag bara hemma med familjen och chilla bara lite. Det var mys. Skulle till Shan Acti ikväll men det blev aldrig nått för jag skulle typ ha prov imorgon, suck. På tal om prov, det bli ett till på torsdag. B-språk och matte. Gud vad jobbigt, orkar verkligen inte. Jag måste verkligen ta mig i kragen och börja plugga lite, men jag är ganska så lat så jag pallar inte. Palla skolan, öööööö. Men nu orkar jag inte skriva mer så det får duga för idag, eller för just nu. Simma lugnt !

nyduschad

Hejsan hoppsan ! Hoppa just ut från duschen och jag luktar jättegott ! Min showergel luktar jättegott , Naomi Campbell. Kanske kommer upp en bild på den senare. Fast inte idag då för snart måste jag sova, suck. Är ganska trött nu så jag pallar inte skriva mer. Det får räcka för idag. Godnatt alla vackra, kyssar.


- I australien 07. Jag och kusin på bilden, flamsar lite (a)


tidsfördriv

Lovar du att vara ärlig? Lovar
Du heter: Natasa
Smeknamn: Natttie , Tasha , lite allt möjligt :)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Coldplay - Fix You.

Beroende av: Mobilen !
Vem behöver du mest just nu: Min familj.
Vad tror folk om dig? Lite allt möjligt, allt är inte sant.
Stämmer det? Beror på vad dem säger
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår och min ögonfransar.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag är dålig på att imponera på folk, så jag försöker aldrig.
Hur imponerar man på dig? Få mig att skratta :]
Brukar du skratta för dig själv? Hahah , lite för ofta (a)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ''satans kråkor'' , hahah
Var bor du? Sthlm
Trivs du där: Som fisken i vattnet !
Äger du några converse: Ett par har jag för mig, fast dem är i serbien , glömsk -.-
Sprit, cider, vin eller öl: Öl eller cider.
Brukar du bli för full: Nej.
Vad har du för mobil operatör: Comviq.
Är du allergisk i mot något: Folk som irriterar mig.
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Få bra betyg .. ?
Hur svarar du i mobilen: Det beror på vem som ringer !
Vem ringde du senast? Ivan
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag är påväg eller nått :)
Antal timmar sömn inatt: Inte nog många ;s
Sov du ensam: Nej , med nallen ! :)
Brukar du komma i tid: Beror på till vad (a)
När mår du bra: I goda vänners sällskap !
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: Trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart , grått och vitt.
Vad tycker du om fötter: Fotfobi ;o
Vad saknar du: Äkta kärlek
Hade du en bra kväll igår: Ja !
Favorit dryck på morgonen: Water is my drug
Rakar du benen: Nej , vaxar
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22.00 och 24.00
Är du blyg? Ibland , beror på framför vem.
Sysslar du med någon idrott: Räknas dans ? Snart börjar jag på badminton.
Vill du hellre ha mail än brev: Beror vad som stå i dem.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske, lite osäker.
Har du spytt offentligt: Minns inte ,
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Pissa ståendes !
Är du nöjd med ditt liv: Oftast
Är du bortskämd: Tror inte det ? (a)
Vad gör du i morgon: Skola , sen vet jag inte .
Vad är det värsta du vet? Svikare , lögnare
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror på vad jag gör
Vad behöver du just nu? Tuggummi , fan va sugen jag blev !
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Tyra Banks har jag alltid gillat.
Vad längtar du till? Sommaren !
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja .
Vad använder du för shampoo? Fructis , hihi :)
Vad är det finaste du fått? Kärlek.
En speciell dag du minns: En av dem är sommar 09 med mumsmums-kriget och allt , en väldigt speciell dag med väldigt speciella vänner.
Hur gammal är du: 14 .
Tycker du om någon just nu: Inte direkt
Om fem månader: Är jag tillbaka från serien och längtar tillbaka
Du samlar på: Minnen.
Gröna eller röda äppeln: Gula
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Vet inte , hahah x] 
Vilken tid gick du upp idag: 11 ;o
Har du sovit i din egna säng inatt: Japp
Har du strumpor på dig nu: Strumpbyxor.
Vad ska du göra ikväll: Passa på att chilla sista dagen på helgen
Är det okej att gråta: Om det behövs
När grät du senast: Skriver helst inte det.
Laddar du ner musik och film från Internet: Ibland.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa bort
Bär du glasögon eller linser: Nix
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej verkligen inte. Blandat är bäst!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 9.30 - 12.00
Har du någon piercing: Öronen.
Vill du gifta dig: Om jag finner någon som jag vill dela resten av mitt liv med så kommer jag nog vilja gifta mig.
Vill du ha barn: Ja.
Solar du ofta: Nej.
Är du bra på att laga mat: Värdelös , eller beror på vad :]
Gillar du att dansa: Beror på vad :]
Är du flygrädd: Inte alls
Hur vig är du: Lagom vig, kan åtminstånde lägga foten bakom nacken
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Äter inte glass så ofta :]
Tror du på ett liv efter döden: Vet inte, får väll vänta och se
Tycker du om sushi: Aldrig smakat
Vad äter du helst när du ser på film: Choklad !
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.
Har du tandläkarskräck: Lite.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls.
Vilken ögonfärg har du: Bruna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: För många gånger.
Biter du på naglarna: Nej.
Röker du: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker bli bättre, räcker det som svar?
Senaste låt du hörde: Fly away - sofijah
Vad gör du på helgerna: Beror på :]


Jag är sjukt impad om du orkade läsa igenom hela listan. Peace !


12.59

Hej alla läsare ! Nu sitter jag här och har ett litet utbrott , anna vet varför , höhö. Känner inte ni att man verkligen hatar någon ibland ? Det gör jag. Gör det mig till en dålig person ? Jag vet inte. Men man blir ju så trött på svikare. Kanske var lite för personligt för att skrivas på bloggen men måste få skriva av mig lite. När jag säger svikare menar jag äkta svikare. Någon som man offrat så otroligt mycket för men som sen bara lämnar en i sticket. Så fittigt. Sånna människor borde inte ens få leva, inte få finnas, inte existera ! Säger bra en sak till dem , dra åt H. Visa lite respekt förfan, jävla äckelfittor. Usch säger jag bara ! Men man måste ju tacka alla man älskar också , kan dra några av mina finaste ;

- Natasa Antonijevic , min ängel , min andra halva , utan dej skulle jag inte stå där jag står idag , volim te srce <3

- Anna Ringström , nog har vi vart igenom mycket , både bra och dåligt , men du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta , att förlora dig igen .. Jag vet inte ens själv , ett liv utan dig är svårt att tänka sig , vi kanske inte är så nära varann längre men jag kommer alltid att älska dig .
 
- Sara Samir Jebal , en av de få äkta , tack för att du finns , jag älskar dig !

- Nicki Kalpakidou , en äkta vän , den som alla vill ha , fast hon är min så försök inte ens ! love you.

- Ioanna Kalpakidou , om det är någon man ska fråga om råd så är det dig , älskar dig.

Det får räcka för nu , men har typ tusen till jag skulle vilja skriva om men nu kom dem här damerna bara upp. Jag älskar er och det säger jag från hjärtat. Tack för allt ni någonsin gjort för mig , jag ska försöka att alltid finnas där för er också , om ni bara låter mig. Men nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra ! Tjarå !


rostad remix

Hahah , det ska va rasta remix men jag tycker det låter bättre med rostad remix ! Men aja , sån är jag :] imorgon kommer en släkting från serbien hit. Sist jag träffa honom var nog i somras , känns som en evighet sen. Han har typ bott i Malmö ett tag men nu skulle han bo hos oss i en vecka typ. Roligt hoppas jag ! Men alla vet väll att det alltid är roligt med mig , hahah :D Nu vill Nemo att jag ska skriva om honom , men vad ska man skriva ? Jo, han är väldigt stolt över att han va den första ssom gratta mej, hahah , det borde han också vara ! Vad mer ? Hahah , nä men jag pallar inte tänka mer så det får duga. Ha det bra alla , pusshej !

jordgubbar och socker

Blir det bättre ? Hur gott som helst ! Har kommit hem från kyrkogården och efter det var vi och handla och då såg jag att det fanns jordgubbar och så tvinga jag mamma att köpa dem , hihih ! Min kusin skulle komma idag men jag vet inte exakt när. Men nu ska jag kolla på High School Musical 1, Disney Channel är ju minfavorit kanal ! Gud vad roligt , men nu har det börjat ! :] Hejdå !


- Natttie mah sexy mammah :)



lördag

Tja ! Idag ska jag till kyrkogården och tända ett ljus hos farfar, ibland önskar jag att jag var han. Mina kusiner och min moster skulle också dit så vi skulle träffas där typ. Efter det så kommer de nog att komma hit. Och nu ropar pappa att vi ska gå så jag måste klä på mig och skynda som in i h. Hahah , men jag skriver nog senare. Kärlek !


- Där kom det en bild på Fille från i torsdags.

över 100 ägg

hej bloggen ! idag har vi målat över 100 ägg , eller inte vi , mammorna . jag och natasa sitter bara här annars , kollar på tv och bara chillar . annars så fyllde malin år idag , grattis fjoris ! :] efter skolan drog jag t västertorp med malin och jossan och vi åt glass och lite godis ! nyttigt jagvet , höhö . sen drog jag hem och då kom natasa och co. det va ju treligt , men nu får alla hare bra för jag tänker inte slösa mitt liv på att skriva här mer för just nu iallafall , pussy !


onsdagens outfit ,
- klänning från gina tricot
- kofta (typ) från vero moda
- legginsen minns jag inte (a)

dagens polkagris





- röd/vit-randig tunika - gina tricot
- vitt linne (under) - gina tricot
- strumpbyxor och halsband - okänt

malin blir fjorton imorgon , gratta !

hej bloggen ! sitter här nyduschad och har ingen aning om vad jag ska ha på mej imogron ;o hahah , katastrof ! men aja , idag va jag ute med jägerlöv och vi gick runt lite och typ träffa några . skulle träffa lollo och anna men hann aldrig . på bussen träffa jag ems och pinky och snacka lite med dem på hemresan , höhö . men pallar inte skriva mer , ska sova snart , och ingen får glömma att gratta malin imorrn ! godnatt alla söta !

bilder från skhlm med sötlollo :]

- i topshopspegeln !


- tha chix in pink !


- coolare blir man inte !


- jag äter lite glass , bjuder på halva den :]


- hotties in sunglases :]


det räcker med bilder för idag trorja , kanske slänger in nån lite senare , bbaj !
<3

jag är brunett

Får du över 20 , då är du en äkta blondin !

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[/] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar. ( när jag garva )
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster -
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig.
Antal: 4.5
 
[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi .
[x] Jag försökte just sjunga dom.
[/] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
Antal: 4.5

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[x] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[ ] Jag är/har varit blond
[x] Folk har kallat dig efterbliven
[x] Jag har av misstag fått något att fatta eld.
Antal: 3
 
[ ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[ ] Jag har dreglat i sömnen.
[/] Jag har somnat på en lektion. 
[ ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 1.5

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[ ] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[/] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex 7+9 ( ibland )
[ ] Jag har ätit ett kryp.
Antal: 1.5
 
[ ] Jag gör denna gallup fast jag egentligen skulle göra något viktigt.
[ ] Jag har klätt på mig kläderna fel väg. ( fatta nte )
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[ ] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta"
[x] Jag har tappat fat ,glas eller bestick.
Antal: 2

[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina ända vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
 Antal: 2

[x] Jag har fallit av en stol.
[/] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster. ( har hänt )
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 2.5

Får du över 20 , då är du en äkta blondin !

fan ! 21.5 ävem om jag är brunett ! ;o

tröttnat på bloggen

hejs ! jag har tröttnat lite på bloggen så jag
skriver inte särskilt ofta , men ska verkligen
försöka att skriva oftare . i måndags va jag
först i skhlm med natttie , sen drog vi t stan
och efter det så drog vi t hagsätra och träffa
kuss och några vänner :) annars har det bara
vart skola. inte så mycket intressant med det .
men nu pallar jag inte skriv mer , pusshej !


- köpte den här godingen på vila ! :]

Barak Obama

hejsan hoppsan ! jag försöker väcka natttie
just nu för hon är så trög , men jag pallar nt
skriva , snart ska dra ut eller något , vi får se
hur det blir . jag är lite trött efter en ganska
händelserik dag och vi va uppe till typ fem
igår så vi är inte direkt på topp . men nu
pallar jag inte skriva mer , simma lugnt !


- some love last forever

superjättelyckadfödelsedag !

tjabba tjena hallå ! här har ni en glad natasa
som har haft en sjukt bra dag ! hur festligt
som helst ! träning idag och alla bomba typ ,
det hade jag inget emot (a) och tack alla som
grattat och inte glömt mej , hihih :) resten kan
gå och bajsa ! idag sover natasa över här , &
nu lyfter golvet sej ? ;s det va en lite konstig
kommentar från natasa , men alla vet ju hur

hon är ! har haft en toppendag med natttie m
några vänner och min käääära kusin som är
lite sådär rolig :] men nu orkar jag inte skriva
mer , så ni får stå ut tills jag orkar skriva igen.
hare hur bra som helst !
Löööööööööööööööwe


nu ska natasa

lägga sej och sova , så ni får hare bra , ppösh <3

nu är jag fjorton

och nemanja var den första som gratta mej !

nyfärgad !

Hejsan ! har färgat och klippt håret nu ,
är ganska nöjd faktiskt , & det blev nte
blont ! ;d imorrn äre det dans sen ska
typ natasa komma t mej , fyller ju år !
annars va kasin och moster här idag ,
och annars så baka jag med mammi .
på måndag ska jag träffa nemanja :)
det blir nog najs hoppas jag och sen
börjar skolan igen , sadface * glöm
inte att gratta mej imorrn ! Kääärlek


 


fjorton imorgon !

TJA ! ska färga och klippa håret
idag , hoppas på det bästa ! :]
men nu tror jag att jag ska baka
till imorrn , hare bra alla ! KISS !


- I see you ;]


pix '


- skhlm med Louise


- utan skärp


- med skärp


- ett par skor jag blev kär i !


fjorton på söndag !

hejsan ! jagvet , dålig update , förlåt ! nu sitter jag hemma och ska kolla om det finns nån bra skola för jag funderar nämligen på att byta . men det är inte säkert än. aja , jag och natasa va uppe till typ åtta - nio , är inte riktigt säker vilken tid det var men nått i den stilen , sen dagen efter va vi ute igen , drog t nicki och ioanna och vi va ute och sen kolla vi på film hos dem , devanajs :] på kvällen kom kussen och slagga , och sen drog han på onsdagkvällen runt tio trorja . på torsdagen så va jag i skhlm med louise och köpte färg , ska nämligen färga håret ! hoppas bara att det inte bli för ljust , kommer se ut som ett jävla govno om det bli blont , hahaha ;o ;s . och jag köpte en jättefin midjekjol , hur fin som helst ! men lite för stor bara (a) men det funkar . och idag har jag bestämt mej för att va med mamma och broshan hela dan , va faktiskt en helt okej dag , skönt att få slippa allt ett tag liksom. men nu pallar jag inte skriva mer , glöm inte att gratta mej på söndag ! pussaar !

vakna hela natten mannen !

Tja ! Vi har lyckats hålla oss vakna hela natten utan en endaste blund ! Inte ens trötta är vi ! Vad ska man skriva ? Jag vet inte för allt är redan nerskrivet på dubbelbloggen och lite på natttie's blogg . Chekka dubbelbloggen på sexigaserber.blogg.se ! Läs där om dagen och om lite allt möjligt . Hare najs , Love

kungen här !

japp , nu sitter jag med kuss och vi hr just hoppat studsmatta ! trevligt trevligt . snart komer natasa och då ska vi nog ut eller något , vi får väll se . imorrn ska vi köpa färg och färga håret ! fett kul , det ska bli ljusare ;] det ser vi fram emot , ska färga till min nästan vanliga färg för nu är det inte min riktiga , för mörk . hoppas att det inte blit total katastrof bara ! ;d hhahah , annars har jag bakat kokosbollar med kusinen och dem blev ganska lyckade faktiskt ! och så hade vi besök av cika toplica , hhahaah , lite oväntat men de va chill . jusste ja , jag gjorde fattiga riddare imorse , SJÄLV ! fatta hur stolt !  ;o annars vare ff hela dan tills mamma kom hem nyss typ . inga mer direkt planer idag . får väll se när natasa kommer . hade sagt till joel att vi kanske skulle hälsa på så vi får se :] har läst ut en bok precis , huset vid vägens slut med magnus nordin . helt okej , men inte lika bra som jag förväntat mig . 2 av 5 får den nöja sig med . nu har jag börjat läsa prinsessan och mördaren  också magnus nordin och jag tror att den är bättre och jag nånstans runt sidan 100 nånting trorja . aja , nu får alla hare bra , kyssar !  

måste skynda !

sha ! ska snart dra t dansen och på vägen ska vi hämta min kära kusin på gullmarsplan , sen kommer han nog hit , natasa också kanske :] vi fixade studsmattan igår och några blåsor kommer nog pryda mina händer snart ! halleluja -.- men nu måste jag shiiiila , bbaj !

brubrik

hejs ! är här med min kusin och han har lite damp :] jag vet min uppdatering suger men det är ju lite det att jag nte hinner lr har tid . i onsdags så va jag i handen hos natasa , först mötte hon mej vid terminalen , sen så gick vi hem t henne och gav nycklarna t hennes syrra . sen va vi ute en stund sen shoppa jag lite , köpte typ ett par bruna solglasögon , ett par mörka jeans/leggins från gina tricot och nått mer typ .. minns bara inte vad , hhahah (a) jag kom hem runt åttatiden typ . sen på torsdan så åkte jag dit igen , eller sackta i backarna ! nu kom jag på vad jag köpte i onsdags ! fundation och sån där plupp , typ svamp , hhhahah , så smart jag är ! :) aja , i torsdags så åkte jag t natttie och vi shoppa lite igen , två linnen från cubus , ett grått och ett rosa , en jättesöt tröja från gina , den va typ grön och vit randig , sen köpte jag en jättesöt jeanstunika från jc , den va lite rolig men jag va helt förälskad i den och den blev jättesnygg med ett vitt linne under och ett svart skärp som man har högt upp , vill ha ett brunt som är ganska tunnt och flätat för jag har bara mitt breda svarta , hhahah , fixar nog det nångång ;] sen så blev vi tvugna att springa hem för vi skulle bli sena till träningen annars . efter att ha tränat i två timmar så drog vi m mammorna och käka pizza , hhahah , det va mammas och pappas 15 årsdag . dem har vart gifta i 15 år ;o men nu får det räcka för tillfället , fixar bilder senare . hare bra alla , ppösh ! :] <3

natasa & jag , två små harar






sämst update

jag vet . men jag har tröttnat på bloggen lite och har ganska fullt upp . skriver senare för just nu så är jag hos joel och sen ska jag hem och då kommer min kusin :) skriver alltså senare , BAJ

RSS 2.0